Postcard City Apartments

DEL NAŠE ZGODOVINE

Ko se je od nas poslovila babica, nam je zapustila škatlo s svojimi najdragocenejšimi predmeti. Verižica njene matere, Marijin kipec, njena zbirka receptov, stara pisma prijateljev in družine ter album družinskih slik, ki je vseboval tudi nekaj zelo redkih RAZGLEDNIC.

 

 

Razglednice so bile od daleč, iz eksotičnih krajev, ter mest, kamor so šli znanci na počitnice. Nekatere so bile s podeželskih krajev, kjer so nekoč živeli naši daljni sorodniki. Stare razglednice so ji prinašale občutke topline in veselja, ko je z njimi doživljala nepredstavljive avanture.

Mestni zaklad

& čudoviti spomini

To so bili preprosti časi. Ljudje po vsem svetu so s pošiljanjem fotografij iz različnih krajev, fotografij najnovejših arhitekturnih podvigov in aktualnih dogodkov seznanjali ostale z novostmi ali osebnimi izkušnjami.

 

 

Ni bilo pomembno tisto, kar je bilo napisano na drugi strani RAZGLEDNICE. Pomembna je bila slika v črno-beli barvi. Vedno je omogočala, da si ustvariš svojo namišljeno zgodbo o izkušnji, ki ti je bila nedosegljiva …

Uživajte v bivanju

Raziščite mesto

Upamo, da bo vaše bivanje v POSTCARD CITY APARTMENTS napolnjeno z izjemnimi spomini, katere boste hranili, kot jih je hranila naša babica. Uživajte v bivanju pri nas in se sprostite na prostem v našem dvorišču. Center Maribora vas pozdravlja z le 10 minutno ležerno hojo vzdolž ulice. Mestno jedro je napolnjeno s starimi zgodovinskimi zgradbami, muzeji, parki za rekreacijo in sprostitev ter seveda restavracijami in bari.

PREDMESTJE ALI MESTNO JEDRO?

Postcard Country & Postcard City

Vaše srce utripa hitreje na ulicah mesta? Ali pa si raje si želite odkriti slikovite potke v tišini narave? Morda kombinacijo obeh? Ne glede na vašo odločitev, vam za to ponujamo rešitev. Postcard City Apartments vas bo prevzel z urbanim utripom mesta drugega največjega mesta v Sloveniji – Maribor, saj se namestitev nahaja v samem središču zgodovinske pokrajine.

 

 

Za vse ljubitelje predmestja, narave in lokalnih kulinaričnih tradicij, pa je izbrana lokacija Postcard Country Apartments v Dupleku več kot odlična izbira. Torej, kateri apartma boste izbrali tokrat?