Postcard City Apartments, Smetanova cesta 62, 2000 Maribor, Slovenija, +386 (0)31 681 551, apartments@postcard.si

Postcard City Apartments

NE POZABITE TRENUTKOV

POSTCARD CITY APARTMENTS ponujajo namestitev v središču zgodovinskega Maribora. Novi apartmaji Postcard se ponašajo s tremi moderno opremljenimi in ločenimi enotami z lastnim vhodom. Apartmaji lahko sprejmejo do 6 oseb. Restavracije, bari in trgovine so v bližnji okolici, na razdalji krajšega nekaj minutnega sprehoda.

Brezplačen WI-FI

3 apartmaji

v centru mesta

Brezplačno parkiranje

na posestvu

Brezplačna razglednica

+ košarica dobrodošlice

Sodobno bivanje

v CENTRU mesta!

Uživajte v mestu in vsem kar ponuja. Odkrijte neprecenljive mestne kotičke in skrivnosti v vaši neposredni bližini! Vsaka zgodba ima svoj navdih in to je zgodba Postcard Apartments.

Apartma z eno spalnico

Do 4 osebe!

Moderna kuhinja s prostornim jedilnim / dnevnim prostorom z raztegljivim kavčem, glamurozno kopalnico in eno zakonsko posteljo.

Apartma z dvema spalnicama

Primerno za do 5 oseb!

Velika kopalnica, ena zakonska postelja, enojna postelja, popolnoma nova kuhinjska niša s prostornim jedilnim / dnevnim prostorom in izvlečnim kavčem.

Apartma s teraso

Nastanitev za do 6 oseb!

Luksuzni jedilni / dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim kavčem, delovnim prostorom, veliko kopalnico, eno zakonsko posteljo, pogradom za dva ter teraso.

Ugodnosti & storitve

Hišni red

UŽIVAJTE V BIVANJU

Na razdalji 10 minutnega ležernega sprehoda iz centra Maribora vas vabijo POSTCARD CITY APARTMENTS. Upamo, da bo vaše bivanje v apartmajih POSTCARD CITY napolnjeno z izjemnimi spomini, katere boste cenili do konca svojega življenja. Uživajte v bivanju pri nas in se sprostite na prostem v našem dvorišču. Oglejte si osnovne informacije.

Check-IN

po 14:00

Check-OUT

pred 11:00

Zaseben vhod

v apartmaje

Brezplačno parkiranje

na posestvu

Brezplačen WI-FI

Brezplačna razglednica

+ košarica dobrodošlice

Voda iz pipe

primerna za pitje

Mirne ure

od 23:00 do 7:00

Hišni ljubljenčki

niso dovoljeni

Kajenje

prepovedano

ODKRIJTE BLIŽNJE

ZANIMIVOSTI!

Maribor ponuja veliko različnih aktivnosti, primernih za vse generacije. Za vas smo pripravili seznam najzanimivejših točk, vrednih ogleda. Raziščite najlepše kraje Maribora in bližnje okolice.